Zweden | Van den Bulk bezorgt Djurgården drie punten

Djurgården heeft de eerste wedstrijd van het seizoen gewonnen van Eskilstuna United. Door twee doelpunten van Sheila van den Bulk werd het 2-1 in het voordeel van de club uit Stockholm.

Van den Bulk speelde negentig minuten mee en zette Djurgården in de 35e minuut op voorsprong. Tien minuten na rust verdubbelde de verdedigster de marge. Vlak voor tijd werd het nog even spannend, toen Mimmi Larsson de 2-1 op het scorebord zette, maar Djurgården sleepte de drie punten binnen.

Het bericht Zweden | Van den Bulk bezorgt Djurgården drie punten verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!