Duitsland | Bayern München bereikt finale DFB Pokal na overwinning op Turbine Potsdam

Bayern München heeft de finale van de DFB Pokal bereikt. Zondag werd Turbine Potsdam met 3-1 verslagen. Jill Roord stond in de basis en zag Leonie Maier de score openen.

Carina Wenninger zorgde vlak na rust voor de 2-0, waarna Nicola Rolser vier minuten voor tijd de 3-0 maakte. Lara Prasnikar scoorde de eretreffer, waar Roord in de 69e minuut naar de kant werd gehaald. Lineth Beerensteyn en Jacintha Weimar bleven de volledige wedstrijd op de bank.

In de finale is VfL Wolfsburg de tegenstander. Die Wölfe wisten met 4-1 te winnen van SGS Essen. De finale vindt plaats op 19 mei in Köln.

Het bericht Duitsland | Bayern München bereikt finale DFB Pokal na overwinning op Turbine Potsdam verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!