Nieuws | Informatie avond meiden- en vrouwenvoetbal bij FC Lisse 15 mei

Het bestuur van FC Lisse en de commissie meiden- en vrouwenvoetbal nodigt leden, leiders, ouders en andere geïnteresseerden uit voor een informatie avond over het meiden- en vrouwenvoetbal bij FC Lisse. Die avond worden jullie bijgepraat over de ambitie van FC Lisse mbt het meiden- en vrouwenvoetbal in brede zin. De avond is op dinsdag 15 mei en begint om 20:00 uur.

 

Foto: Nienke van der Tak

Het bericht Nieuws | Informatie avond meiden- en vrouwenvoetbal bij FC Lisse 15 mei verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!