Zaalvoetbal | ROC Tilburg MBO-kampioen van Nederland

Na 12 provinciale voorrondes verzamelden de kampioenen zich voor de finale in Amsterdam. Vierentwintig mbo-teams, mannen en vrouwen, speelden in Sporthallen Zuid in Amsterdam om de titel Kampioen van Nederland. Meer dan 200 zaalvoetballers wilden zo lang mogelijk mee blijven doen om uiteindelijk de schaal om hoog te houden. Het eindtoernooi werd georganiseerd door ROC Top uit Amsterdam.

Platform Bewegen en Sport, ROC-instellingen en de KNVB werken samen om de studenten in beweging te krijgen. Jaarlijks doen veel leerlingen mee aan deze voorrondes. Studenten organiseren vaak deze toernooien als eindopdracht van hun opleiding.

ROC Tilburg kwam in de halve finale door in tweede te worden in de poule. In de halve finale versloeg het na strafschoppen ROC Amersfoort. De finale speelden de Tilburgers tegen het Alfa College uit Groningen. De ploeg uit het Zuiden versloeg de Noordelingen met 2-1. Na afloop kregen zij de schaal uit handen van de bondscoach van het Nederlands vrouwenzaalvoetbal team Marius Privee.

 

Foto: KNVB

Het bericht Zaalvoetbal | ROC Tilburg MBO-kampioen van Nederland verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!