Engeland | Kerkdijk wint van Yeovil, Arsenal verslaat City

Bristol City heeft zaterdag de tweede overwinning op rij geboekt. Yeovil Town werd met 0-2 verslagen. Lauren Hemp en Yana Daniels tekenden voor de doelpunten in het duel waarin Danique Kerkdijk 80 minuten meespeelde.

Arsenal pakte drie belangrijke punten in het duel met Manchester City, waar Tessel Middag de gehele wedstrijd op de bank bleef. Met Sari van Veenendaal, Daniëlle van de Donk, Dominique Janssen en Vivianne Miedema in de basis eindigde het duel in 2-1 voor The Gunners.

Nadia Nadim zette City al in de elfde minuut op voorsprong, maar Arsenal draaide het in de tweede helft helemaal om. Van de Donk scoorde vlak na de rust de gelijkmaker op aangeven van Jordan Nobbs. Beth Mead schoot in de 62e minuut de 2-1 binnen en trok daarmee de drie punten over de streep.

Invalster Dominique Bruinenberg wist Sunderland niet te helpen aan winst op koploper Chelsea. Het werd 2-1. The Blues kwamen via Fran Kirby en Eniola Aluko op voorsprong en leken lang zeker van de drie punten. Een treffer van Keira Ramshaw maakte het nog spannend, maar kwam uiteindelijk te laat.

 

Foto: Nienke van der Tak

Het bericht Engeland | Kerkdijk wint van Yeovil, Arsenal verslaat City verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!