Eredivisie | PSV legt Van Dooren vast

PSV heeft zich versterkt met Kayleigh van Dooren. De middenveldster komt over van CTO Eindhoven en tekende woensdag een tweejarig contract in het Philips Stadion.

De 18-jarige Van Dooren is erg blij met haar overstap naar PSV. “Het is voor mij een erg bijzondere overstap, omdat ik uit Veldhoven kom en PSV altijd al mijn club is geweest. Dat is dus extra mooi.” Van Dooren komt in een warm bad terecht met veel bekende gezichten, denkt ze: “Ik ken inderdaad al een aantal meiden die van CTO ook naar PSV komen en natuurlijk van Nederlandse jeugdelftallen.”

Van Dooren kan op verschillende positief uit de voeten. “Ik ben een aanvallende middenvelder met veel loopvermogen. Verder kan ik ook als spits of als verdedigende middenvelder uit de voeten.”

De Veldhovense kan zich hopelijk opmaken voor een drukke zomer. “Ik hoop deel te mogen nemen aan het EK O19 of aan het WK O20”, aldus Van Dooren.

 

Foto: PSV Media

Het bericht Eredivisie | PSV legt Van Dooren vast verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!