Eredivisie | Wilms tekent bij FC Twente

Met ingang van het nieuwe seizoen speelt Lynn Wilms bij FC Twente. Wilms (17) komt van CTO Eindhoven, eerder speelde ze voor Sportclub Irene. Momenteel maakt Wilms deel uit van de selectie van het Nederlands Elftal voor speelsters tot 19 jaar.

Lynn Wilms: “FC Twente is op dit moment voor mij de beste vervolgstap, ik denk dat ik me hier de komende twee jaren weer verder kan ontwikkelen als speelster. Ik heb ontzettend veel zin om voor FC Twente uit te komen.”

Trainer Tommy Stroot over Lynn Wilms: “Ik ben heel blij met de komst van Lynn. Zij is het type speelster die wij graag in onze selectie hebben; jong, talentvol en bereid in zichzelf te investeren. Met haar kwaliteiten, maar ook met haar goede mentaliteit en vechtlust, is zij een versterking voor onze groep. Ze kan daarnaast op meerdere plekken in de verdediging of op het middenveld uit de voeten.”

Het bericht Eredivisie | Wilms tekent bij FC Twente verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!