Frankrijk | Van de Sanden landskampioen na monsterzege

Shanice van de Sanden is zondag met Olympique Lyon kampioen van Frankrijk geworden. Olympique Marseille werd met 7-0 verslagen, waardoor de ploeg nu twaalf punten voorsprong heeft op PSG. Het is voor Olympique Lyon de twaalfde landstitel op rij.

Van de Sanden zat niet bij de selectie. Griedge Mbock (2), Ada Hegerberg (2), Kheira Hamraoui en Amandine Henry (2) tekenden voor de doelpunten in de monsterzege. Het duel was tevens ook het afscheid van Camille Abily, Corine Petit en Γ‰lodie Thomis, die Olympique Lyon na dit seizoen verlaten.

Championne de France πŸ†πŸ₯‡

Een bericht gedeeld door Shanice Van De Sanden (@svandesanden) op

Foto: Twitter – Olympique Lyon

Het bericht Frankrijk | Van de Sanden landskampioen na monsterzege verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!