Nieuws | Van Heteren nieuwe trainer Jodan Boys

Met ingang van het seizoen 2018-2019 is Hans van Heteren aangesteld als nieuwe hoofdtrainer van Jodan Boys VR1. Van Heteren heeft een ruime ervaring als voetballer en trainer. Hij is trainer geweest bij zowel de jeugd als bij de senioren. De laatste jaren is hij specifiek bij het meisjes-en vrouwenvoetbal betrokken geweest. Zo heeft Hans o.a. de ADO-jeugd (meiden) en het VR1 team van RKDEO getraind. Hans is nu nog trainer en coördinator bij Graaf Willem uit Wassenaar. Hij is in het bezit van het oefenmeester 1,2 en 3 diploma.

 

Foto: Nienke van der Tak

Het bericht Nieuws | Van Heteren nieuwe trainer Jodan Boys verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!