Oranje O17 | Wissink: “Dit is een grote domper”

Oranje O17 is uitgeschakeld op het EK in Litouwen. De ploeg van KNVB-coach Marleen Wissink had dinsdagavond genoeg aan een gelijkspel tegen Finland om zo de halve finale te bereiken, maar verloor met 1-2.

“Dit is een grote domper. We waren gewoonweg niet goed genoeg. We speelden de minste wedstrijd van de drie”, vertelde Wissink na afloop tegen OnsOranje. Oranje begon het toernooi overtuigend met een 0-9 overwinning op Litouwen. Tegen Duitsland werd met 2-2 gelijkgespeeld.

“De meiden deden wel hun best en gaven niet op, maar de uitvoering was niet voldoende”, aldus Wissink over het duel met Finland.  “Het is niet zo dat ze ons nou overklast hebben. Wij creëerden niet veel, maar zij hebben ook nauwelijks een kans gehad.”

Duitsland won eerder wel van Finland en eindigde met de ruime winst op Litouwen eerste in de poule. Finland wordt tweede. Spanje en Engeland werden in de andere poule de halve finalisten. Op vrijdag zijn de halve finales, op maandag 21 mei wordt de finale afgewerkt.

Het bericht Oranje O17 | Wissink: “Dit is een grote domper” verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!