Vacatures | V.v. Nooit Gedacht zoekt ambitieuze keepster

Voor het seizoen 2018/19 is v.v. Nooit Gedacht op zoek naar een keepster om de selectie te versterken. De vrouwenselectie bestaat uit een gezellige prestatieve groep, die onderverdeeld is in een Vrouwen 1 dat uitkomt in de 1e klasse D en momenteel nog in de race is voor promotie en Vrouwen 2 dat dit seizoen uitkomt in de 3e klasse F.

Ben je of ken je een keepster die de ambitie heeft om op selectieniveau te trainen en spelen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Rik Hoeben via 06-52373196.

Het bericht Vacatures | V.v. Nooit Gedacht zoekt ambitieuze keepster verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!