Eredivisie | Moorrees verlengt bij Twente

Myrthe Moorrees heeft vandaag haar handtekening gezet onder een contract dat haar langer aan FC Twente bindt. Moorrees (23) kwam voorafgaand aan het huidige seizoen over van PSV en wist zich snel in het basiselftal te spelen. In oktober van dit seizoen mocht Moorrees haar debuut maken voor de OranjeLeeuwinnen.

Moorrees: “Ik ben heel blij dat ik nog een jaar bij deze mooie club mag voetballen. Ik denk dat deze keuze de beste is voor mijn persoonlijke ontwikkeling en hoop mijn steentje te kunnen bijdragen aan de sportieve prestaties van FC Twente.”

Tommy Stroot: “Ik ben heel erg blij met dit nieuws. Met het verlengen van het contract van Myrthe zijn we zeker van een sterkhouder in de verdediging. We gaan vol aan de slag met haar persoonlijke ontwikkeling en de ontwikkeling van het team.”

 

Foto: Nienke van der Tak

Het bericht Eredivisie | Moorrees verlengt bij Twente verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!