Eredivisie | Van de Wetering verlengt bij PSV

Mauri van de Wetering heeft haar contract bij PSV met één jaar verlengd. De aanvalster annex middenveldster speelt als sinds de oprichting bij PSV en speelde inmiddels al meer dan honderd wedstrijden voor de club.

De 26-jarige Van de Wetering begint volgend seizoen alweer aan haar zevende seizoen bij PSV: “Ik ben echt blij dat ik er nog een jaar achteraan mag plakken. Inmiddels ben ik één van de oudgedienden, maar ik heb het nog altijd heel erg naar m’n zin. Ik wil de jonge speelsters onder mijn hoede nemen en alles in goede banen leiden.”

PSV bereikte dit seizoen voor de derde keer op rij de bekerfinale. Opnieuw is Ajax de tegenstander, maar nu wil Van de Wetering de beker winnen. “We hebben de finale twee keer verloren, dus nu hoop ik dat we die wedstrijd winnen en eindelijk die beker pakken”, aldus Van de Wetering.

 

Foto: PSV Media

Het bericht Eredivisie | Van de Wetering verlengt bij PSV verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!