Nieuws | DenkTank Breed organiseert Girls Only Voetbaltoernooi

Dit jaar organiseren we met de Girls Only meidenclub al weer voor de 5e keer een Girls Only meidenvoetbaltoernooi. Het toernooi vindt plaats op donderdag 21 juni, van 18.30 tot 21.00 uur, op het Cruijffcourt, Ravelijn 55 (in de wijk Het Woudhuis) in Apeldoorn. Het is een 4×4 toernooi speciaal voor alle meiden van 10 t/m 18 jaar.

We spelen met twee leeftijdscategorieën 10 t/m 14 jaar en 15 t/m 18 jaar. Je hoeft niet bij een voetbalvereniging te spelen, iedereen die zin heeft in een sportieve avond met vriendinnen en zin heeft om een balletje te trappen, is van harte welkom.

Het beloofd weer een gezellige en sportieve avond te worden, met mooie prijzen en leuke extra activiteiten.
Deelname aan het Girls Only Voetbaltoernooi is gratis.

Er kan per team van minimaal 4 en maximaal 6 speelsters aangemeld worden. Aanmelden kan door een mail te sturen naar denktankbreed@gmail.com onder vermelding van de teamnaam, namen van de speelsters en leeftijden. Na aanmelding van een team ontvang je alle benodigde informatie over verloop van het toernooi.

Dit toernooi wordt georganiseerd door meidenclub Girls Only (Onderdeel van DenkTank Breed) in samenwerking met Sportstimulering Apeldoorn (Accres) en OSSO (Op Straat Sportief Ontmoeten van Stimenz).

 

Foto: Nienke van der Tak

Het bericht Nieuws | DenkTank Breed organiseert Girls Only Voetbaltoernooi verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!