Nieuws | Vriendinnendag bij sv Marum

Sv Marum houdt woensdagmiddag 30 mei in samenwerking met de KNVB een vriendinnendag. Alle meidenleden van sv Marum mogen die dag hun vriendin, buurmeisje of nichtje meenemen naar de club om samen te kunnen voetballen. De vriendinnendag van sv Marum op Sportpark de Holten begint om 15:00 uur.

Tijdens de vriendinnendag voetballen meiden een middag met elkaar en staat plezier voorop. Doel van de dag is om meiden en hun ouders kennis te laten maken met de voetbalsport en met het meidenvoetbal bij sv Marum. Bij sv Marum spelen op dit moment 85 meiden en vrouwen van Mo13 t/m Vrouwen 1, spelend in de derde klasse.

Meer informatie over meiden- en vrouwenvoetbal bij sv Marum is te vinden via de website of neem contact op met Joze Neef via joze.neef@hotmail.com.

 

Foto: Nienke van der Tak

Het bericht Nieuws | Vriendinnendag bij sv Marum verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!