Eredivisie | Blom en Evrard verlengen bij Twente

Vandaag hebben Jassina Blom en Nicky Evrard hun handtekening gezet onder een contractverlenging bij FC Twente. De twee Belgische internationals kwamen in de zomer van 2017 naar de club.

Hoofdtrainer Tommy Stroot: “Ik ben blij dat Jassina en Nicky hun contract bij FC Twente hebben verlengd. Jassina is een speler die met haar individuele kwaliteiten het verschil kan maken. Daarnaast is ze met haar energie en felheid belangrijk in trainingen en wedstrijden. Nicky heeft het afgelopen jaar laten zien waarom we haar afgelopen zomer zo graag naar FC Twente wilden halen, naast haar keeperskwaliteiten heeft ze de voetballende kwaliteiten voor een goede inbreng in de opbouw.”

Evrard: “Ik ben enthousiast over het feit dat ik mijn contract heb mogen verlengen. Ik wil komend seizoen nog meer doelen bereiken bij FC Twente. Ik wil graag prijzen pakken en ik denk dat de club voor mij dan de ideale plek is om dat te bewerkstelligen. Dit is een familie en traditie club, voor mij is het een ontzettende eer om hier te mogen spelen. Daarnaast heb ik het hier naast het voetbal ook naar mijn zin, het samenwonen met een aantal teamgenoten helpt daar zeker bij.”

Blom: “Ik ben blij dat ik mijn contract heb mogen verlengen, ik wil me komend seizoen bij FC Twente namelijk graag verder ontwikkelen. Als team hebben we ons doel nog niet bereikt en qua blessures is dit seizoen niet optimaal geweest voor mij. Een van mijn persoonlijke doelen is dan ook om volgend jaar fitter te zijn en te blijven. Na een gewenningsperiode waarin ik mij kon aanpassen gaat het voor mijn gevoel goed. Ik ben tevreden over de ploeg, mijn teamgenoten, de club maar ook het samenwonen met teamgenoten maakt dat ik me hier goed voel.”

 

Foto: Nienke van der Tak

Het bericht Eredivisie | Blom en Evrard verlengen bij Twente verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!