Oranje | Leeuwinnen tegen Slowakije in uitverkocht huis

De OranjeLeeuwinnen zullen de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Slowakije in een uitverkocht stadion spelen.  Op dinsdag 12 juni worden de vrouwen door 24.000 fans aangemoedigd in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen.

In de laatste thuisinterland werd het bezoekersrecord al verbroken, toen er 30.238 toeschouwers waren bij het duel tegen Noord-Ierland. De wedstrijd tegen Slowakije is al de derde uitverkochte thuiswedstrijd van de kwalificatiereeks op weg naar het WK 2019 in Frankrijk.

Het duel tegen Slowakije is voor de OranjeLeeuwinnen het laatste thuisduel van deze kwalificatie. De OranjeLeeuwinnen sluiten op 4 september poule 3 af met een uitwedstrijd tegen Noorwegen, de huidige nummer twee van de poule.

 

Foto: Nienke van der Tak

Het bericht Oranje | Leeuwinnen tegen Slowakije in uitverkocht huis verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!