Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

‘Coronavirus laat opnieuw een topcompetitie annuleren’

Het coronavirus houdt bijna iedereen in de wereld in haar ban. Ook de voetballerij wordt niet gespaard. Eerder werd al bekend gemaakt dat het EK een jaar wordt verschoven naar 2021. En nu wordt er ook nog een topcompetitie in haar geheel geannuleerd.

Er zal komende zomer geen International Champions Cup plaatsvinden, laat de UEFA weten. Het vriendschappelijke evenement wordt elke zomer over heel de wereld georganiseerd en lokt altijd de nodige topclubs topclubs. Vorig jaar waren onder meer Real Madrid, Atletico Madrid, Manchester United, Bayern München en Juventus enkele van de deelnemers. Benfica won het toernooi.

Dit jaar zouden onder meer Real Madrid en FC Barcelona deelnemen en een Clasico afwerken, maar dat feestje gaat dus niet door. Verschillende grote competities dreigen in de zomer nog verder te lopen door het coronavirus en dus besliste de organisatie het toernooi af te blazen.

The post ‘Coronavirus laat opnieuw een topcompetitie annuleren’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *