Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

‘Feyenoord schrikt zich rot van vraagprijs voor deze middenvelder’

Feyenoord wil dolgraag de gehuurde middenvelder Oguzhan Ozyakup definitief overnemen van het Turkse Besiktas maar is flink geschrokken van de prijs die ze voor hem vragen. Het Turkse Fotospor schrijft dat Feyenoord anderhalf miljoen euro heeft geboden voor Özyakup. Dat is fors minder dan de vraagprijs van zes miljoen euro en dus heeft Besiktas het […]

The post ‘Feyenoord schrikt zich rot van vraagprijs voor deze middenvelder’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Feyenoord schrikt zich rot van vraagprijs voor deze middenvelder’

Feyenoord wil dolgraag de gehuurde middenvelder Oguzhan Ozyakup definitief overnemen van het Turkse Besiktas maar is flink geschrokken van de prijs die ze voor hem vragen. Het Turkse Fotospor schrijft dat Feyenoord anderhalf miljoen euro heeft geboden voor Özyakup. Dat is fors minder dan de vraagprijs van zes miljoen euro en dus heeft Besiktas het […]

The post ‘Feyenoord schrikt zich rot van vraagprijs voor deze middenvelder’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *