Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

‘FIFA komt bijzondere oplossing voor de zomerse transfermarkt’

Vanwege de coronacrisis overweegt de FIFA om een bijzondere regel te gaan inpassen. Namelijk een derde transferperiode. Dit om de clubs en spelers uit de brand te helpen. Op dit moment telt een voetbalkalender twee transferperiodes: eentje in de zomer en eentje in de maand januari. Door de coronacrisis dreigt de komende transferperiode echter in […]

The post ‘FIFA komt bijzondere oplossing voor de zomerse transfermarkt’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘FIFA komt bijzondere oplossing voor de zomerse transfermarkt’

Vanwege de coronacrisis overweegt de FIFA om een bijzondere regel te gaan inpassen. Namelijk een derde transferperiode. Dit om de clubs en spelers uit de brand te helpen. Op dit moment telt een voetbalkalender twee transferperiodes: eentje in de zomer en eentje in de maand januari. Door de coronacrisis dreigt de komende transferperiode echter in […]

The post ‘FIFA komt bijzondere oplossing voor de zomerse transfermarkt’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *