‘Clubs uit de Eredivisie gaan trouwe supporters voorstel doen’

Normaal gesproken zijn dit de maanden voor de betaald voetbalclubs dat de inkomsten met grote bedragen binnen komen maar vanwege de coronacrisis is er veel onduidelijkheid. Hoe moet het nu met de verkoop van seizoenkaarten en sponsorkaartenverkoop? Sportmarketeer Chris Woerts schetst het grote probleem voor de profclubs. In het Algemeen Dagblad vertelt hij: “Clubs hinken […]

The post ‘Clubs uit de Eredivisie gaan trouwe supporters voorstel doen’ appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
‘Clubs uit de Eredivisie gaan trouwe supporters voorstel doen’

Normaal gesproken zijn dit de maanden voor de betaald voetbalclubs dat de inkomsten met grote bedragen binnen komen maar vanwege de coronacrisis is er veel onduidelijkheid. Hoe moet het nu met de verkoop van seizoenkaarten en sponsorkaartenverkoop? Sportmarketeer Chris Woerts schetst het grote probleem voor de profclubs. In het Algemeen Dagblad vertelt hij: “Clubs hinken […]

The post ‘Clubs uit de Eredivisie gaan trouwe supporters voorstel doen’ appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!