‘Feyenoord werkt aan fraaie inkomende dubbeltransfer’

Feyenoord is voornemens om twee spelers te gaan binnenhalen. Ze willen namelijk huurling Oguzhan Ozyakup en Jeremain Lens gaan contracteren. Beide spelers staan onder contract bij het Turkse Besiktas. Feyenoord is bereid om 1,5 miljoen euro te betalen voor de handtekening van de international van Turkije, geboren in Zaandam. En Jeremain Lens zou transfervrij de […]

The post ‘Feyenoord werkt aan fraaie inkomende dubbeltransfer’ appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
‘Feyenoord werkt aan fraaie inkomende dubbeltransfer’

Feyenoord is voornemens om twee spelers te gaan binnenhalen. Ze willen namelijk huurling Oguzhan Ozyakup en Jeremain Lens gaan contracteren. Beide spelers staan onder contract bij het Turkse Besiktas. Feyenoord is bereid om 1,5 miljoen euro te betalen voor de handtekening van de international van Turkije, geboren in Zaandam. En Jeremain Lens zou transfervrij de […]

The post ‘Feyenoord werkt aan fraaie inkomende dubbeltransfer’ appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!