‘Feyenoord slaat slag en houdt buitenlandse club buiten de deur’

Feyenoord lijkt de buitenspeler Crysencio Summerville deze zomer te kunnen behouden. Volgens het medium The Scottish Sun gaat de buitenspeler zijn contract bij de Rotterdammers zo goed als zeker verlengen. De achttienjarige aanvaller keert deze zomer na een jaartje ADO Den Haag weer terug bij Feyenoord. Trainer Dick Advocaat zou Summerville graag een kans willen […]

The post ‘Feyenoord slaat slag en houdt buitenlandse club buiten de deur’ appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
‘Feyenoord slaat slag en houdt buitenlandse club buiten de deur’

Feyenoord lijkt de buitenspeler Crysencio Summerville deze zomer te kunnen behouden. Volgens het medium The Scottish Sun gaat de buitenspeler zijn contract bij de Rotterdammers zo goed als zeker verlengen. De achttienjarige aanvaller keert deze zomer na een jaartje ADO Den Haag weer terug bij Feyenoord. Trainer Dick Advocaat zou Summerville graag een kans willen […]

The post ‘Feyenoord slaat slag en houdt buitenlandse club buiten de deur’ appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!