‘Europese grootmacht denkt Lionel Messi beet te hebben’

Manchester City denkt dat het een goede kans maakt op de handtekening van Lionel Messi. Dit weten de mediums The Mirror en Esporte Interativo te melden. De Engelse grootmacht zou dankzij de steenrijke eigenaren ieder gewenst bedrag willen ophoesten om deze droomtransfer te verzilveren. Om die reden zou City zich eerste keus wanen als Messi […]

The post ‘Europese grootmacht denkt Lionel Messi beet te hebben’ appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
‘Europese grootmacht denkt Lionel Messi beet te hebben’

Manchester City denkt dat het een goede kans maakt op de handtekening van Lionel Messi. Dit weten de mediums The Mirror en Esporte Interativo te melden. De Engelse grootmacht zou dankzij de steenrijke eigenaren ieder gewenst bedrag willen ophoesten om deze droomtransfer te verzilveren. Om die reden zou City zich eerste keus wanen als Messi […]

The post ‘Europese grootmacht denkt Lionel Messi beet te hebben’ appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!