‘Ronald Koeman neemt Feyenoord-icoon mee naar Barcelona’

Ronald Koeman wordt vandaag nog gepresenteerd als nieuwe trainer van FC Barcelona. Intussen wordt de indeling van zijn technische staf ook steeds duidelijker. Zo zou hij ook Feyenoord-icoon Henrik Larsson willen meenemen. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden. Larsson speelde zelf van 2004 tot 2006 40 keer voor de Catalanen en kent Koeman uit […]

The post ‘Ronald Koeman neemt Feyenoord-icoon mee naar Barcelona’ appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
‘Ronald Koeman neemt Feyenoord-icoon mee naar Barcelona’

Ronald Koeman wordt vandaag nog gepresenteerd als nieuwe trainer van FC Barcelona. Intussen wordt de indeling van zijn technische staf ook steeds duidelijker. Zo zou hij ook Feyenoord-icoon Henrik Larsson willen meenemen. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden. Larsson speelde zelf van 2004 tot 2006 40 keer voor de Catalanen en kent Koeman uit […]

The post ‘Ronald Koeman neemt Feyenoord-icoon mee naar Barcelona’ appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!