Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

‘Ajax gaat met Promes op nummer 10 spelen tegen Utrecht’

Vanmiddag staat de kraker tussen Utrecht en Ajax op het programma. En volgens het Algemeen Dagblad zal trainer Erik ten Hag gaan kiezen voor Quincy Promes op de nummer 10 positie. Opvallend want hij is totaal uit vorm. Eerder dit seizoen experimenteerde de trainer al een paar keer met de Oranje-international achter de spits, maar […]

The post ‘Ajax gaat met Promes op nummer 10 spelen tegen Utrecht’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Ajax gaat met Promes op nummer 10 spelen tegen Utrecht’

Vanmiddag staat de kraker tussen Utrecht en Ajax op het programma. En volgens het Algemeen Dagblad zal trainer Erik ten Hag gaan kiezen voor Quincy Promes op de nummer 10 positie. Opvallend want hij is totaal uit vorm. Eerder dit seizoen experimenteerde de trainer al een paar keer met de Oranje-international achter de spits, maar […]

The post ‘Ajax gaat met Promes op nummer 10 spelen tegen Utrecht’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *