Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

‘Feyenoord-spits wil voor twee jaar bijtekenen in de Kuip’

Het ziet ernaar uit dat Feyenoord-spits Naoufal Bannis een nieuw contract gaat ondertekenen. Volgens het Algemeen Dagblad zal hij voor twee jaar gaan bijtekenen. Het contract van de 18-jarige aanvaller loopt komende zomer af en dus was er Feyenoord veel aan gelegen om die verbintenis open te breken. De gesprekken met Bannis verliepen echter moeizaam […]

The post ‘Feyenoord-spits wil voor twee jaar bijtekenen in de Kuip’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Feyenoord-spits wil voor twee jaar bijtekenen in de Kuip’

Het ziet ernaar uit dat Feyenoord-spits Naoufal Bannis een nieuw contract gaat ondertekenen. Volgens het Algemeen Dagblad zal hij voor twee jaar gaan bijtekenen. Het contract van de 18-jarige aanvaller loopt komende zomer af en dus was er Feyenoord veel aan gelegen om die verbintenis open te breken. De gesprekken met Bannis verliepen echter moeizaam […]

The post ‘Feyenoord-spits wil voor twee jaar bijtekenen in de Kuip’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *