Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

‘Heerenveen test voormalig speler van Feyenoord’

SC Heerenveen heeft momenteel een voormalig doelman van Feyenoord op proef. Het gaat om de 24-jarige Pool Kamil Miazek. Hij is transfervrij nadat zijn contract bij Leeds United werd ontbonden. Dat schrijft de Leeuwarder Courant. Miazek speelde overigens niet bij Leeds United, waar hij de afgelopen drie jaar onder contract stond. Daarvoor speelde hij in […]

The post ‘Heerenveen test voormalig speler van Feyenoord’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Heerenveen test voormalig speler van Feyenoord’

SC Heerenveen heeft momenteel een voormalig doelman van Feyenoord op proef. Het gaat om de 24-jarige Pool Kamil Miazek. Hij is transfervrij nadat zijn contract bij Leeds United werd ontbonden. Dat schrijft de Leeuwarder Courant. Miazek speelde overigens niet bij Leeds United, waar hij de afgelopen drie jaar onder contract stond. Daarvoor speelde hij in […]

The post ‘Heerenveen test voormalig speler van Feyenoord’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *