Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

‘Arek Milik terug naar Ajax is geen optie’

Arek Milik werd onlangs gelinkt aan een terugkeer naar Ajax maar volgens clubwatcher Mike Verweij gaat deze transfer er niet van komen. In de voetbalpodcast van De Telegraaf vertelt Verweij: “Nee, Ajax gaat niet voor Milik. Het was ingegeven door een Italiaanse krant. Misschien ook wel een logische gok van die krant omdat Milik op […]

The post ‘Arek Milik terug naar Ajax is geen optie’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Arek Milik terug naar Ajax is geen optie’

Arek Milik werd onlangs gelinkt aan een terugkeer naar Ajax maar volgens clubwatcher Mike Verweij gaat deze transfer er niet van komen. In de voetbalpodcast van De Telegraaf vertelt Verweij: “Nee, Ajax gaat niet voor Milik. Het was ingegeven door een Italiaanse krant. Misschien ook wel een logische gok van die krant omdat Milik op […]

The post ‘Arek Milik terug naar Ajax is geen optie’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *