Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Matthijs de Ligt keert terug in de basis van Juventus

Juventus speelt dit weekend een competitiewedstrijd tegen Cagliari en de kans is groot dat Matthijs de Ligt een basisplaats krijgt. Dat heeft Juve-trainer Andrea Pirlo bekendgemaakt. “Hij traint al weer even mee en we moeten de reactie daarop nog even afwachten, maar voor nu is alles goed en is hij klaar om te spelen”, aldusĀ Il […]

The post Matthijs de Ligt keert terug in de basis van Juventus appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Matthijs de Ligt keert terug in de basis van Juventus

Juventus speelt dit weekend een competitiewedstrijd tegen Cagliari en de kans is groot dat Matthijs de Ligt een basisplaats krijgt. Dat heeft Juve-trainer Andrea Pirlo bekendgemaakt. “Hij traint al weer even mee en we moeten de reactie daarop nog even afwachten, maar voor nu is alles goed en is hij klaar om te spelen”, aldusĀ Il […]

The post Matthijs de Ligt keert terug in de basis van Juventus appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *