Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

‘Ajax denkt aan dubbele inkomende transferklapper’

Marc Overmars de technisch directeur van Ajax blijft om zich heen kijken voor potentiele versterkingen. En nu heeft hij twee spelers op het oog. Het gaat om Njabulo Blom en Nkosingiphile Ngcobo. Het Zuid-Afrikaanse duo mag de komende periode op proef in Amsterdam in een poging een contract af te dwingen, zo meldt Sport Trends […]

The post ‘Ajax denkt aan dubbele inkomende transferklapper’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Ajax denkt aan dubbele inkomende transferklapper’

Marc Overmars de technisch directeur van Ajax blijft om zich heen kijken voor potentiele versterkingen. En nu heeft hij twee spelers op het oog. Het gaat om Njabulo Blom en Nkosingiphile Ngcobo. Het Zuid-Afrikaanse duo mag de komende periode op proef in Amsterdam in een poging een contract af te dwingen, zo meldt Sport Trends […]

The post ‘Ajax denkt aan dubbele inkomende transferklapper’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *