Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

‘Ihattaren krijgt belangrijk signaal van trainer Schmidt’

PSV wist zich midweeks te plaatsen voor de volgende ronde in de Europa League maar deed dit zonder Mohamed Ihattaren. Hij bleef 90 minuten op de reservebank zitten. Volgens het Algemeen Dagblad gunt trainer Roger Schmidt hem uit bij sc Heerenveen wél minuten. De aanvallende middenvelder staat opgenomen in de vermoedelijke basisformatie. Hij staat met […]

The post ‘Ihattaren krijgt belangrijk signaal van trainer Schmidt’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Ihattaren krijgt belangrijk signaal van trainer Schmidt’

PSV wist zich midweeks te plaatsen voor de volgende ronde in de Europa League maar deed dit zonder Mohamed Ihattaren. Hij bleef 90 minuten op de reservebank zitten. Volgens het Algemeen Dagblad gunt trainer Roger Schmidt hem uit bij sc Heerenveen wél minuten. De aanvallende middenvelder staat opgenomen in de vermoedelijke basisformatie. Hij staat met […]

The post ‘Ihattaren krijgt belangrijk signaal van trainer Schmidt’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *