Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Oussama Tanane: ‘Ik had Hakim Ziyech kunnen vervangen bij Ajax’

Vitesse draait dit seizoen bovenin mee in de Eredivisie en dat komt mede door smaakmaker Oussama Tannane. In een gesprek met de Telegaaf geeft hij aan dat hij verder had kunnen zijn als voetballer. De technicus zegt namelijk: “Het is honderd procent zo dat ik veel verder had kunnen zijn dan waar ik nu ben. […]

The post Oussama Tanane: ‘Ik had Hakim Ziyech kunnen vervangen bij Ajax’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Oussama Tanane: ‘Ik had Hakim Ziyech kunnen vervangen bij Ajax’

Vitesse draait dit seizoen bovenin mee in de Eredivisie en dat komt mede door smaakmaker Oussama Tannane. In een gesprek met de Telegaaf geeft hij aan dat hij verder had kunnen zijn als voetballer. De technicus zegt namelijk: “Het is honderd procent zo dat ik veel verder had kunnen zijn dan waar ik nu ben. […]

The post Oussama Tanane: ‘Ik had Hakim Ziyech kunnen vervangen bij Ajax’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *