Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Robin van Persie doet mee aan Maradona-challenge (VIDEO)

Thanks for nominating me @rafvdvaart! 13 it is ⚽️ I hereby challenge @rioferdy5 to beat my score 👊 To all of you: juggle the ball in Maradona’s dropkick style, one touch, at least 5 metres high. Post your video using #DM10Challenge and let's honour one of the greats ❤️ pic.twitter.com/70L135yVzU — Robin van Persie (@Persie_Official) […]

The post Robin van Persie doet mee aan Maradona-challenge (VIDEO) appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Robin van Persie doet mee aan Maradona-challenge (VIDEO)

Thanks for nominating me @rafvdvaart! 13 it is ⚽️ I hereby challenge @rioferdy5 to beat my score 👊 To all of you: juggle the ball in Maradona’s dropkick style, one touch, at least 5 metres high. Post your video using #DM10Challenge and let's honour one of the greats ❤️ pic.twitter.com/70L135yVzU — Robin van Persie (@Persie_Official) […]

The post Robin van Persie doet mee aan Maradona-challenge (VIDEO) appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *