Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

‘Steven Berghuis laat Feyenoord in de steek’

Feyenoord ging midweeks kansloos ten onder in de Europa League tegen Dinamo Zagreb. En Steven Berghuis maakte in dit duel een moedeloze indruk. Dat zag ook clubwatcher Mikos Gouka. De journalist krijgt het idee dat spelers hem inmiddels geforceerd zoeken en aanspelen, alleen maar zodat de linkspoot niet weer boos wordt. Willem van Hanegem kreeg […]

The post ‘Steven Berghuis laat Feyenoord in de steek’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Steven Berghuis laat Feyenoord in de steek’

Feyenoord ging midweeks kansloos ten onder in de Europa League tegen Dinamo Zagreb. En Steven Berghuis maakte in dit duel een moedeloze indruk. Dat zag ook clubwatcher Mikos Gouka. De journalist krijgt het idee dat spelers hem inmiddels geforceerd zoeken en aanspelen, alleen maar zodat de linkspoot niet weer boos wordt. Willem van Hanegem kreeg […]

The post ‘Steven Berghuis laat Feyenoord in de steek’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *