Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Trainer Granada en Spaanse media gaan los over PSV

PSV wist midweeks fraai te stunten door met 0-1 te winnen van Granada. Door deze prestatie wisten ze nu al voor overwintering te zorgen. Na afloop was trainer Diego Martinez desondanks opgetogen: allereerst omdat Granada dankzij de nederlaag van PAOK bij Omonia Nicosia óók door is, ten tweede omdat zijn ploeg bij vlagen goed speelde […]

The post Trainer Granada en Spaanse media gaan los over PSV appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trainer Granada en Spaanse media gaan los over PSV

PSV wist midweeks fraai te stunten door met 0-1 te winnen van Granada. Door deze prestatie wisten ze nu al voor overwintering te zorgen. Na afloop was trainer Diego Martinez desondanks opgetogen: allereerst omdat Granada dankzij de nederlaag van PAOK bij Omonia Nicosia óók door is, ten tweede omdat zijn ploeg bij vlagen goed speelde […]

The post Trainer Granada en Spaanse media gaan los over PSV appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *