Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

‘Wat moet PSV in hemelsnaam met Eran Zahavi?’

Analist Wim Kieft is geen fan van PSV-spits Eran Zahavi. Hij snapt dan ook niet waarom hij in de zomer werd binnengehaald. In zijn column in De Telegraaf schrijft hij: “Met Donyell Malen, Cody Gakpo, Noni Madueke, Mario Götze en Mohamed Ihattaren vraag je je af wat PSV moet met spits Eran Zahavi. Volgens insiders […]

The post ‘Wat moet PSV in hemelsnaam met Eran Zahavi?’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Wat moet PSV in hemelsnaam met Eran Zahavi?’

Analist Wim Kieft is geen fan van PSV-spits Eran Zahavi. Hij snapt dan ook niet waarom hij in de zomer werd binnengehaald. In zijn column in De Telegraaf schrijft hij: “Met Donyell Malen, Cody Gakpo, Noni Madueke, Mario Götze en Mohamed Ihattaren vraag je je af wat PSV moet met spits Eran Zahavi. Volgens insiders […]

The post ‘Wat moet PSV in hemelsnaam met Eran Zahavi?’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *