Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Ajax krijgt een beschermde status in de Europa League

Ajax bekert na de winterstop verder in de Europa League. En daar genieten de Amsterdammers een beschermde status. Daardoor ontlopen ze diverse topteams. Ondanks de nederlaag tegen Atalanta (0-1) behoort Ajax bij de vier beste nummers drie in de groepsfase van de Champions League. Derhalve hebben de Amsterdammers maandag een geplaatste status en ontlopen zij […]

The post Ajax krijgt een beschermde status in de Europa League appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ajax krijgt een beschermde status in de Europa League

Ajax bekert na de winterstop verder in de Europa League. En daar genieten de Amsterdammers een beschermde status. Daardoor ontlopen ze diverse topteams. Ondanks de nederlaag tegen Atalanta (0-1) behoort Ajax bij de vier beste nummers drie in de groepsfase van de Champions League. Derhalve hebben de Amsterdammers maandag een geplaatste status en ontlopen zij […]

The post Ajax krijgt een beschermde status in de Europa League appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *