Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Braziliaan Robinho moet negen jaar de cel in

De Braziliaanse voetballer Robinho is ook in hoger beroep veroordeeld tot een celstraf van maar liefst negen jaar. Dit naar aanleiding van zijn rol in een verkrachtingszaak van een 22-jarige vrouw in een nachtclub in 2013 in Milaan.

Dat weet De Telegraaf te melden. “Het hof in Milaan achtte hem schuldig aan de tenlastelegging en bevestigde het eerdere vonnis van de rechtbank in 2017. De 36-jarige Zuid-Amerikaan kan de uitspraak nogmaals aanvechten in ItaliĆ«. Hij ontkent alle beschuldigingen.”

“Robinho, die 100 interlands speelde, zou in oktober voor zijn vroegere club Santos gaan voetballen in zijn geboorteland. Door alle ophef over zijn veroordeling en zijn lopende beroepszaak dreigden tal van sponsors van de club zich terug te trekken. De betrokken partijen zagen daarna af van een hernieuwd dienstverband. Robinho werd in 2009 al eens vrijgesproken van verkrachting toen hij voor Manchester City voetbalde”, zo klinkt het.

The post Braziliaan Robinho moet negen jaar de cel in appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *