Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

‘De Telegraaf komt met nieuwe onthulling rondom Quincy Promes’

Quincy Promes was gisteren groot nieuws in voetballand. De aanvaller van Ajax werd namelijk opgepakt door de politie omdat hij betrokken zou zijn geweest bij een steekpartij maanden terug. Daarbovenop weet De Telegraaf dat de Ajacied het slachtoffer én getuigen van het incident ook nog eens onder druk zou hebben gezet. Advocaat Yehudi Moszkowicz van […]

The post ‘De Telegraaf komt met nieuwe onthulling rondom Quincy Promes’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘De Telegraaf komt met nieuwe onthulling rondom Quincy Promes’

Quincy Promes was gisteren groot nieuws in voetballand. De aanvaller van Ajax werd namelijk opgepakt door de politie omdat hij betrokken zou zijn geweest bij een steekpartij maanden terug. Daarbovenop weet De Telegraaf dat de Ajacied het slachtoffer én getuigen van het incident ook nog eens onder druk zou hebben gezet. Advocaat Yehudi Moszkowicz van […]

The post ‘De Telegraaf komt met nieuwe onthulling rondom Quincy Promes’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *