Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

AZ-trainer Pascal Jansen gooit Albert Gudmundsson uit de selectie

AZ-trainer Pascal Jansen heeft aanvaller Albert Gudmundsson uit de selectie gezet. De IJslander uitte zijn onvrede over een reserverol sinds het vertrek van Slot, en zal er komend weekend tegen Willem II ook niet bij zijn. Dat weet het Noord-Hollands Dagblad.

Gudmundsson was net zo goed bezig in de laatste weken onder Slot, maar diens opvolger Pascal Jansen gaf tot dusver de voorkeur aan bijvoorbeeld Zakaria Aboukhlal. RTV Noord-Holland schrijft: “Aan het begin van de week werd hij buiten de selectie gezet en de afgelopen dagen trainde hij met Jong AZ mee. Sowieso is het puzzelen voor Jansen, die tegen Willem II eveneens niet kan beschikken over Jonas Svensson, Bruno Martins Indi en Dani de Wit. Ook Jordy Clasie en Ron Vlaar zijn er nog altijd niet bij.”

The post AZ-trainer Pascal Jansen gooit Albert Gudmundsson uit de selectie appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *