Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Joel Veltman overleefd krankzinnige aanslag, directe rode kaart! (VIDEO)

Brighton-speler Joel Veltman heeft vandaag een spijkerharde aanslag voor zijn kiezen gehad van Sheffield United-speler Lundstram. De scheidsrechter had er de VAR nog voor nodig om een rode kaart als gevolg te kunnen constateren, maar de beelden spreken toch voor zich. Een doldwaze charge. Spijkerharde overtreding op Veltman! 💥 Lundstram vliegt op de enkel van […]

The post Joel Veltman overleefd krankzinnige aanslag, directe rode kaart! (VIDEO) appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Joel Veltman overleefd krankzinnige aanslag, directe rode kaart! (VIDEO)

Brighton-speler Joel Veltman heeft vandaag een spijkerharde aanslag voor zijn kiezen gehad van Sheffield United-speler Lundstram. De scheidsrechter had er de VAR nog voor nodig om een rode kaart als gevolg te kunnen constateren, maar de beelden spreken toch voor zich. Een doldwaze charge. Spijkerharde overtreding op Veltman! 💥 Lundstram vliegt op de enkel van […]

The post Joel Veltman overleefd krankzinnige aanslag, directe rode kaart! (VIDEO) appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *