Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

‘Graziano Pelle op de radar van drie Italiaanse clubs’

Graziano Pelle mag zich in de belangstelling heugen van Inter Milan, Benevento en Fiorentina. Dat schrijft La Gazetta dello Sport althans. Het doorgaans betrouwbare Italiaanse medium weet dat Pellè zelf ook graag terug zou willen naar zijn thuisland, waardoor de drie clubs realistische opties zijn. Bij Internazionale wordt hij gezien als ideale stand-in voor Romelu […]

The post ‘Graziano Pelle op de radar van drie Italiaanse clubs’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Graziano Pelle op de radar van drie Italiaanse clubs’

Graziano Pelle mag zich in de belangstelling heugen van Inter Milan, Benevento en Fiorentina. Dat schrijft La Gazetta dello Sport althans. Het doorgaans betrouwbare Italiaanse medium weet dat Pellè zelf ook graag terug zou willen naar zijn thuisland, waardoor de drie clubs realistische opties zijn. Bij Internazionale wordt hij gezien als ideale stand-in voor Romelu […]

The post ‘Graziano Pelle op de radar van drie Italiaanse clubs’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *