Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

‘Ajax moet haar verlies pakken met Quincy Promes’

Analist en voormalig voetballer Marciano Vink vindt dat Ajax Quincy Promes naar Spartak Moskou moet laten vertrekken. Beide clubs komen er momenteel niet uit wat betreft de transfersom maar hij vindt dat de Amsterdammers genoegen moeten nemen met iets minder. “Er speelt het een en ander, Kudus komt terug, Neres moet ook een plekje hebben, […]

The post ‘Ajax moet haar verlies pakken met Quincy Promes’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Ajax moet haar verlies pakken met Quincy Promes’

Analist en voormalig voetballer Marciano Vink vindt dat Ajax Quincy Promes naar Spartak Moskou moet laten vertrekken. Beide clubs komen er momenteel niet uit wat betreft de transfersom maar hij vindt dat de Amsterdammers genoegen moeten nemen met iets minder. “Er speelt het een en ander, Kudus komt terug, Neres moet ook een plekje hebben, […]

The post ‘Ajax moet haar verlies pakken met Quincy Promes’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *