Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Engelse pers maakt gehakt van Hakim Ziyech: ‘Een nachtmerrie’

Chelsea wist zich gisteren ten koste van Barnsley te plaatsen voor de volgende ronde van de FA Cup. De Londenaren hadden het moeilijk tegen de laagvlieger en ook Hakim Ziyech had het lastig. Hij werd na de wedstrijd zelfs afgebrand in de Engelse media. Zo geeft The Sun hem een 4 als rapportcijfer: “Hij had […]

The post Engelse pers maakt gehakt van Hakim Ziyech: ‘Een nachtmerrie’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Engelse pers maakt gehakt van Hakim Ziyech: ‘Een nachtmerrie’

Chelsea wist zich gisteren ten koste van Barnsley te plaatsen voor de volgende ronde van de FA Cup. De Londenaren hadden het moeilijk tegen de laagvlieger en ook Hakim Ziyech had het lastig. Hij werd na de wedstrijd zelfs afgebrand in de Engelse media. Zo geeft The Sun hem een 4 als rapportcijfer: “Hij had […]

The post Engelse pers maakt gehakt van Hakim Ziyech: ‘Een nachtmerrie’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *