Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

‘Steven Berghuis alleen voor vier miljoen naar het buitenland’

Feyenoord-sterkhouder Steven Berghuis kan deze zomer Feyenoord voor slechts vier miljoen euro verruilen voor een avontuur bij een buitenlandse club. Dit benadrukt het medium Feyenoord Transfermarkt. Anderhalf seizoen geleden toonde PSV interesse in de aanvaller, waardoor Feyenoord een ultieme poging deed Berghuis aan boord te houden. Dat lukte, al ging dat wel gepaard met een […]

The post ‘Steven Berghuis alleen voor vier miljoen naar het buitenland’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Steven Berghuis alleen voor vier miljoen naar het buitenland’

Feyenoord-sterkhouder Steven Berghuis kan deze zomer Feyenoord voor slechts vier miljoen euro verruilen voor een avontuur bij een buitenlandse club. Dit benadrukt het medium Feyenoord Transfermarkt. Anderhalf seizoen geleden toonde PSV interesse in de aanvaller, waardoor Feyenoord een ultieme poging deed Berghuis aan boord te houden. Dat lukte, al ging dat wel gepaard met een […]

The post ‘Steven Berghuis alleen voor vier miljoen naar het buitenland’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *