Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

‘Transfer Quincy Promes pas volgende week afgerond’

De transfer van Quincy Promes naar Spartak Moskou zal pas op zijn vroegst in de loop van volgende week zijn afgerond. Dit weten de Russische media te melden. Sport-Express schrijft dat zodra de directies van Ajax en Spartak een akkoord bereiken over de transfer, hij pas op z’n vroegst volgende week ook daadwerkelijk in Rusland […]

The post ‘Transfer Quincy Promes pas volgende week afgerond’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Transfer Quincy Promes pas volgende week afgerond’

De transfer van Quincy Promes naar Spartak Moskou zal pas op zijn vroegst in de loop van volgende week zijn afgerond. Dit weten de Russische media te melden. Sport-Express schrijft dat zodra de directies van Ajax en Spartak een akkoord bereiken over de transfer, hij pas op z’n vroegst volgende week ook daadwerkelijk in Rusland […]

The post ‘Transfer Quincy Promes pas volgende week afgerond’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *