Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Dirk Kuyt zet zijn huis te koop voor 6,9 miljoen euro

Dirk Kuyt hoopt binnenkort zijn huis te verkopen in Norrdwijk. De voormalig topvoetballer heeft het tekoop gezet voor maar liefst 6,9 miljoen euro. Quote schrijft: “Een keuken waar een sterrenchef jaloers op zou zijn, een spectaculair binnenzwembad, een eigen fitness en spa, een speelkamer, een bioscoop, een geweldige bar. Aan superlatieven geen gebrek. En we […]

The post Dirk Kuyt zet zijn huis te koop voor 6,9 miljoen euro appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dirk Kuyt zet zijn huis te koop voor 6,9 miljoen euro

Dirk Kuyt hoopt binnenkort zijn huis te verkopen in Norrdwijk. De voormalig topvoetballer heeft het tekoop gezet voor maar liefst 6,9 miljoen euro. Quote schrijft: “Een keuken waar een sterrenchef jaloers op zou zijn, een spectaculair binnenzwembad, een eigen fitness en spa, een speelkamer, een bioscoop, een geweldige bar. Aan superlatieven geen gebrek. En we […]

The post Dirk Kuyt zet zijn huis te koop voor 6,9 miljoen euro appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *