‘Hakim Ziyech in de zomer naar Atletico Madrid’

Hakim Ziyech mag zich in de belangstelling heugen van het Spaanse Atletico Madrid. Hij transfereerde vorig jaar zomer voor veertig miljoen euro van Ajax naar Chelsea. Frank Lampard sprak veel vertrouwen uit in de aanvallende middenvelder, maar blessures stonden topprestaties in de weg. Onder diens opvolger Thomas Tuchel kwam hij aanzienlijk minder aan spelen toe […]

The post ‘Hakim Ziyech in de zomer naar Atletico Madrid’ appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
‘Hakim Ziyech in de zomer naar Atletico Madrid’

Hakim Ziyech mag zich in de belangstelling heugen van het Spaanse Atletico Madrid. Hij transfereerde vorig jaar zomer voor veertig miljoen euro van Ajax naar Chelsea. Frank Lampard sprak veel vertrouwen uit in de aanvallende middenvelder, maar blessures stonden topprestaties in de weg. Onder diens opvolger Thomas Tuchel kwam hij aanzienlijk minder aan spelen toe […]

The post ‘Hakim Ziyech in de zomer naar Atletico Madrid’ appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!