Mohamed Ihattaren gaat zijn best doen bij PSV

Volgens het Eindhovens Dagblad is er een streep gezet onder alle gebeurtenissen tussen PSV en Mohamed Ihattaren. Ze willen weer naar de toekomst kijken en het verleden laten voor wat het is. Contractonderhandelingen worden voorlopig opgeschort. Ihattaren heeft nog een contract tot de zomer van 2022, waardoor een vertrek deze zomer voor de hand ligt. […]

The post Mohamed Ihattaren gaat zijn best doen bij PSV appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Mohamed Ihattaren gaat zijn best doen bij PSV

Volgens het Eindhovens Dagblad is er een streep gezet onder alle gebeurtenissen tussen PSV en Mohamed Ihattaren. Ze willen weer naar de toekomst kijken en het verleden laten voor wat het is. Contractonderhandelingen worden voorlopig opgeschort. Ihattaren heeft nog een contract tot de zomer van 2022, waardoor een vertrek deze zomer voor de hand ligt. […]

The post Mohamed Ihattaren gaat zijn best doen bij PSV appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!